استفاده از خدمات ترجمه

به اطلاع می رساند، معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه قرارداد همکاری ترجمه متون علمی را با شرکت پردازش و نشر دانش (رادان ترجمه) Radan English Edit منعقد نموده است. کلیه پژوهشگران، دانشجویان و اعضای هیات علمی که علاقمند به استفاده از این خدمات هستند، می توانند جهت برخورداری از 10% تخفیف ، متون علمی خود را صرفاً با ایمیل دانشگاهی شخصی و به آدرس ایمیل Englishedit.ir@gmail.com ارسال نموده و خدمات ترجمه دریافت نمایند. هزینه ترجمه فارسی به انگلیسی کلمه ای 1050 ریال، انگلیسی به فارسی 650 ریال و هزینه ویرایش native مقالات انگلیسی در حال حاضر 1950 ریال است. شرکت پردازش و نشر دانش ملزم به ارسال نامه تاییدیه ویرایش به صورت رایگان جهت ارائه به نشریات و ژورنال ها می باشد که این گواهی توسط شرکت دانش بنیان به زبان انگلیسی صادر می شود. لازم به ذکر است رعایت کلیه موارد جهت حفظ حقوق نویسندگان (شامل حذف منابع، جداول، نمودارها و اشکال و ... در هنگام ارسال مقاله) به عهده پژوهشگران محترم خواهد بود جهت کسب اطلاعات بیشتر از شرایط، هزینه و دستورالعمل استفاده از خدمات ترجمه می توانید به سایت های www.nativeenglishedit.ir یاwww.radanenglishedit.com مراجعه نمایید.